www.appartementindahab.nl

Luxe zeezicht vakantie appartementen in Dahab, Egypte

Duiken in Egypte

Duiken in Egypte staat op het verlanglijstje van de meeste scuba duikers. Het is dichtbij, altijd mooi weer en Egypte staat in de top 10 van mooiste duikplekken in de wereld.

Veel grote touristische gebieden hebben ten onrechte de naam mooie duikspots te hebben. Vaak gaan duikers naar Sharm en Sheikh of Hurghada en denken daar het moois van duiken in egypte te zien.
Maar niets is minder waar. Wist u dat Dahab de mooiste duikspots in Egypte bezit? Vlakbij ons appartement op slechts 100 mtr lopen treft u ons "huisrif" Eel garden. Door een kleine lagune komt u in de open zee langs een prachtig rif.
Aan de linkerzijde van het rift is het zandbed te vinden met de  beroemde garden eels, kleine aaltjes die zich razendsnel verschuilen in het witte zand.
Deze duikspot is voor zowel beginners als gevorderde duikers prachtig om te zien met een diepte tot c.a. 20 mtr max. Let wel even op de stroming, bij onrustige zee doet u er beter aan een kijkje te nemen bij het Lighthouse Reef, ook op loopafstand op c.a. 200 mtr van ons appartement.

En wat te denken van de wereldberoemde Blue Hole en Canyon op slechts 11 km van Dahab. U bent er zo.

Andere mooie duikspots zijn: The Islands, Napoleons Reef, Gabr El Bint (per boot bereikbaar), masbath bay, mashraba, murray garden, three pools. Eigenlijk is er teveel om op te noemen. Het echte duiken in Egypte begint in Dahab!

Als u op vakantie gaat naar Dahab, waarom dan opgesloten zitten in een hotelkamer als u voor hetzelfde geld gebruik kunt maken van onze luxe appartementen met zeezicht, volledige privacy en alle ruimte om uw vakantie tot een van de mooiste herinneringen in uw leven te maken? 

Kijk op de huren pagina voor informatie over tarieven en beschikbaarheid: