www.appartementindahab.nl

Luxe zeezicht vakantie appartementen in Dahab, Egypte

Duikvereniging


Wilt u op stap met uw duikvereniging? Duiken bij de wereldberoemde Blue Hole, the Canyon, Napoleons Reef of ons "huisrif"Eel garden?
Kijk dan eens naar onze luxe zeezicht appartementen op slechts 100 mtr afstand van Eel garden Reef en slechts 200 mtr afstand van Light House Reef.

De beide appartementen kunnen groepen tot 8 personen huisvesten. Duikscholen en duikverenigingen krijgen 10% korting op een boeking.
Ook is er een speciaal member get member actie voor duikschool / duikvereniging die leden doorverwijst naar onze appartementen. Ook uw leden krijgen dan de 10% korting.

Is een duikreis naar Dahab iets voor uw duikvereniging? We hebben interessante kortingsdeals voor duiksportverenigingen. Informeer per email naar de mogelijkhede: info@appartementindahab.nl 

Als u met uw duikvereniging op stap gaat Dahab, waarom dan opgesloten zitten in een hotelkamer als u voor minder geldgebruik kunt maken van onze luxe appartementen met zeezicht, volledige privacy en alle ruimte om uw vakantie tot een van de mooiste herinneringen in uw leven te maken? 

Kijk op de 
huren pagina voor informatie over tarieven en beschikbaarheid: