www.appartementindahab.nl

Luxe zeezicht vakantie appartementen in Dahab, Egypte

Hotel zoeken Dahab

Een Hotel zoeken in Dahab is leuk en er is veel keuze. In Dahab zijn enkele tientallen  hotels, van bijzonder luxe tot de ouderwetse camps met een bed en een ventilater voor enkele euro's per nacht. De hotels in Dahab zijn niet kostbaar, voor een gemiddeld middenklasse hotel betaalt u rond de 20 a 30 euro per kamer per nacht voor een tweepersoonskamer.

Belangrijk bij het hotel zoeken dahab is de locatie: Houdt u van wat meer drukte, kies dan een hotel rondom de boulevard Mashraba, Masbat zijn de wijken rondom de boulevard. Je hebt daar een aantal budgethotels en wat betere.
Wilt u de rust en een all inclusive hotel, zoek dan een hotel in de laguna. Daar is het Hilton Hotel, Coralia die zich bevinden aan de mooie stranden van de laguna. Vaak zijn er ook aanbiedingen van hotels als Happy Life, Daniele Village etc die zeer goedkoop te boeken zijn. Maar bedenk u dan wel dat u ver van Dahab af ligt veelal ind e ommuurde omgeving van het hotel met af en toe een shuttlebusje om u naar het dorp te brengen. 
De hotels Dahab die zich in een wat rustiger en comfortabel gebied bevinden maar toch dichtbi de boulevard liggen rondom Eel Garden en The Lighthouse. Dit zijn de meest prettige locaties in Dahab.
Er zijn ook hotels Dahab in Assalah, de volkswijk van Dahab. Of u nou een hotel of een appartement zoekt in Dahab, denk even goed na voor u iets kiest in Assalah. 
Het is natuurlijk best leuk om onder de locale bevolking te zijn maar denk ook over vuil, drukke wegen, geluidsoverlast en het ontbreken van straatverlichting. Het is in Egypte vaak al vroeg donker en als u dan na een etentje in een restaurant terug moet lopen naar uw hotel is at een avontuurlijke onderneming.

Hoe dan ook, een vakantie in Dahab is super, een hotel zoeken dahab is dat ook maar bedenk eens dit:

 

Als u op vakantie gaat naar Dahab, waarom dan opgesloten zitten in een hotelkamer als u voor hetzelfde geld gebruik kunt maken van onze luxe appartementen met zeezicht, volledige privacy en alle ruimte om uw vakantie tot een van de mooiste herinneringen in uw leven te maken?

Kijk op de huren pagina voor informatie over tarieven en beschikbaarheid: