www.appartementindahab.nl

Luxe zeezicht vakantie appartementen in Dahab, Egypte

Surf vakantie

 

   
In Dahab waait het meer dan 270 dagen per jaar, ideaal voor surfers. In de Laguna wordt volop ruimte aan de surfers gegeven, er komen geen duikers. Hier is het strand wit, er is geen koraal en daarom is dit de uitgelezen lokatie voor kitesurfers. Gevorderde windsurfers kunnen ook in het centrum de zee op.
 
In de Laguna kunt u materiaal huren en diverse cursussen volgen. Of wellicht meedoen aan de wedstrijden die regelmatig worden gehouden. Een surf vakantie in Dahab is geweldig!
 
De Laguna is vanuit het centrum eenvoudig te bereiken per taxi. Het kost u zo'n tien minuten en een minimaal bedrag aan Egyptische ponden (c.a. 15-20 pond, 2-4 euro)  om dit prachtige strand met azuurblauwe zee te bereiken.

Harry Nash is een van de grootste en meest betrouwbare surfcentres in Dahab. En... voordeel, de manager van het surfcentrum is uw buurman in ons appartement gebouw.

Als u op vakantie gaat naar Dahab, waarom dan opgesloten zitten in een hotelkamer als u voor hetzelfde geld gebruik kunt maken van onze luxe appartementen met zeezicht, volledige privacy en alle ruimte om uw vakantie tot een van de mooiste herinneringen in uw leven te maken?

Kijk op de 
huren pagina voor informatie over tarieven en beschikbaarheid: