www.appartementindahab.nl

Luxe zeezicht vakantie appartementen in Dahab, Egypte

Vakantie in Dahab Egypte

 Op zoek naar een leuke vakantie in Dahab Egypte? Bekijk hier onze zeezicht appartementen in duik en snorkelparadijs Dahab in de Rode Zee / Golf van Aqaba.


Vanuit de appartementen heeft u Zeezicht over de prachtige Golf van Aqaba / Rode Zee. op het balkon / terras kunt u de zee horen en zien en genieten van een lekker rustmoment of etentje bijd e zee. Dat is nog eens vakantie vieren in Dahab Egypte.
De appartementen liggen slechts 40 meter van de zee. Een heerlijke start van uw vakantie in Dahab Egypte.
Voor meer informatie, klik op een van de links in het menu bovenaan.


Dahab (دهب) is een klein plaatsje gelegen aan de Zuid-Oost kust van het Sinai schiereiland in Egypte.

Het voormalige Bedoeiene vissersdorpje, ligt ongeveer 80 km ten noordoosten van de grotere toeristen badplaats Sharm el Sheikh.

Dahab wordt gezien als een van de meest gekoesterde duikbestemmingen van de Sinai en de Rode Zee in het algemeen.

Dahab is al zeer oud en het heeft zelfs een archeologische vindplaats, een Nabateense haven. Deze plek ligt midden in Dahab, aan de boulevard, ten hoogte van Mojito Cantina en Mojito Club. Je kunt er niet bij, maar je kunt er wel makkelijk foto´s van maken.

Na de Zes-Daagse-Oorlog was Dahab bezet door Israel en het plaatsje staat in het Hebreeuws bekend onder de naam "Di-Zahav", een plaats die ook genoemd wordt in de Bijbel als een van de stations voor de Israelieten gedurende de Exodus van Egypte.

De Sinai werd teruggenomen door Egypte in de Israel-Egypte Peace Treaty in 1982.

De komst van grote internationale hotelketens en de komst van andere faciliteiten heeft van Dahab een zeer geliefde bestemming gemaakt voor toeristen.

Dahab wordt voorzien van toeristen door de luchthavens van Sharm el Sheikh in het zuiden en Taba in het noorden.
Als u op vakantie gaat naar Dahab, waarom dan opgesloten zitten in een hotelkamer als u voor hetzelfde geld gebruik kunt maken van onze luxe appartementen met zeezicht, volledige privacy en alle ruimte om uw vakantie tot een van de mooiste herinneringen in uw leven te maken?

Kijk op de huren pagina voor informatie over tarieven en beschikbaarheid: