www.appartementindahab.nl

Luxe zeezicht vakantie appartementen in Dahab, Egypte

Beschikbaarheid & Reserveren

Huurprijzen: 
Appartement Blue Light: € 50 per dag (350,- per week)  
Appartement Eel Garden Sunrise: €  50 ,- per dag (350,-per week)

In laagseizoen (jan/febr juni/aug) hebben we soms speciale aanbiedingen 14=10 dagen of 10=7 dagen. Mail ons voor meer informatie.

De beschikbaarheids kalender wordt zoveel mogelijk direct up to date gehouden. Voor speciale verzoeken, mail even naar info@appartementindahab.nl

Beschikbaarheid Appartement Blue Light

Beschikbaarheid Apt. Eel Garden Sunrise 

  • Informatie / Reserveringsformulier

Powered by Yourhosting

Kortingsregelingen:
Voor huurperioden langer dan 2 weken en combinatiehuur van beide appartementen geld een kortingsregeling. Mail ons voor nadere informatie. 


Donateurs van Stichting Zwerfdieren in Dahab (www.zwerfdierenindahab.nl) krijgen 5% korting ongeacht de huurperiode of termijn bij boeking via deze website. 

Er zijn geen vaste aankomst of vertrekdata verplicht, de minimale verhuurperiode is 5 dagen. De huur is inclusief het gebruik van alle apparatuur, handdoeken, beddengoed, strandlakens, electriciteit, airco en draadloos internet in het appartement. 

--> Bij boeking dient 25 % van de huurprijs te worden voldaan, de resterende 75% dient uiterlijk 1 maand voor vertrek te worden voldaan.

Bijkomende kosten:
- Eindschoonmaak (€ 50,-), verplicht.
- Transfer luchthaven - appt en retour (optioneel). € 60,- per gezelschap van maximaal 4 personen voor transfer vanaf Sharm el Sheikh (90 Km) en   € 90,- per gezelschap van maximaal 4 personen voor transfer vanaf Taba international Airport (135 Km) . Dit omvat de transfer van het vliegveld (Sharm en Sheikh of Taba) naar het appartement en na afloop van het appartement weer terug naar het vliegveld.   

--> Bijkomende kosten worden ter plaatse bij aankomst in het appartement afgerekend.


Bij aankomst op de luchthaven van Sharm el Sheikh of Taba wacht de chauffeur u op, hij is herkenbaar aan een bordje van Seamore Travel. 

Vanaf de luchthaven wordt u naar het appartement gereden waar onze locale vertegenwoordigster Jose Hoeflaken van Seamore Travel op u wacht met de sleutels. Zij zal u uitleg geven over het appartement, de apparatuur en de omgeving c.q. bezienswaardigheden. De bedden zijn opgemaakt, er is wat toiletpapier, flessenwater en fruit aanwezig zodat u meteen aan uw vakantie kunt beginnen. 

In geval van een storing, noodsituatie of een vraag tijdens uw vakantie  kunt u altijd contact met Jose opnemen (lokaal nr 0100 3462461).